Liandon Solarboat

Liandon Solarboat

Welkom op de pagina van het Liandon Solarboatteam!

 

Liandon Solarboat

Als groep fanatieke Technisch en Management Trainees van Alliander bouwen wij een boot die volledig op zonne-energie vaart.

Missie

In lijn met de visie van netbeheerder Liander, willen wij een bijdrage leveren aan een duurzame en betrouwbare energievoorziening. Dit betekent dat we onderzoeken wat de impact van elektrisch varen op de elektriciteitsnetten heeft. Deze kennis delen we graag met anderen, zodat we samen een stap kunnen maken naar een schonere en duurzamere pleziervaart.

Wat doen we?

Met de Liandon Solarboat promoot het Liandon Solarboatteam het belang van emissievrij varen. Dit doen wij door het ontwikkelen van kennis, creëren van ervaring en het actief delen van deze kennis en ervaring. Op deze manier dragen wij bij aan schone en duurzame pleziervaart en daarmee een duurzame en betrouwbare energievoorziening.

Wie zijn we?

Het team van de Liandon Solarboat bestaat volledig uit fanatieke trainees van Alliander die in het eerste of tweede jaar van hun traineeship zitten. Deze trainees zetten zich naast hun dagelijkse werkzaamheden in voor de promotie van emissievrij varen. Het team heeft achtergronden variërend van techniek tot management en van finance tot IT maar heeft 1 gedeelde passie: De Solarboat.

Wil jij ook meewerken aan duurzame oplossingen?