Events

Events

Voor 2017 heeft het Liandon Solarboatteam de volgende events gepland staan:

13-07-2017 tm 15-07-2017 Solar Cup Monaco

Het team van de Liandon Solarboat werkt al maanden aan dé nieuwe boot: De Liandon Sol Invictus. Van 13 tot 15 juli hopen zij van start te kunnen gaan in Monaco tijdens de Monte Carlo Cup.  Er vinden verschillende races plaats, zoals een slalom en een sprint. Genoeg mogelijkheden om de boot van zijn beste kant te laten zien. Het precieze programma en tijdschema zal later op de site verschijnen!

 

Historische events:

20-05-2017: Kennisevent ‘Blackout’

Bekijk de video van het Liandon Solarboat kennisevent!

24-04-2017: Doop van de Liandon Solarboat

Na een intensieve periode van ontwerpen en klussen door fanatieke trainees is het tijd om de nieuwe boot te laten zien aan het grote publiek. In lijn met de visie van netwerkbedrijf Alliander, wil het Liandon Solarboatteam een bijdrage leveren aan een duurzame en betrouwbare energievoorziening en promoot zij het belang van emissievrij varen. Dit doen wij op het Liander kantoor in Duiven, Dijkgraaf 4 om 12.30 uur.

08-12-2016: Technische Dag Alliander

Het Liandon Solarboatteam is a.s. donderdag ook op het event van Alliander, namelijk de Technische dag. Hier staan wij met onze eigen stand en is er een eerste uitgeprinte 3D versie van onze nieuwe boot te zien. Daarnaast is er een diashow van alle foto’s van de (races met) de oude boot. Uiteraard staan het technisch en event team klaar voor al uw vragen.

Wil jij ook meewerken aan duurzame oplossingen?