Sponsoring

Sponsoring

Liandon

De hoofdsponsor van de Solarboat is Liandon.  Investeren in de Solarboat is investeren in de energiesystemen van de toekomst. Liandon werkt continu aan nieuwe energie oplossingen en geeft met de Solarboat ruimte aan techniek en creativiteit.

MOCS

Voor MOCS is het Liandon Solarboatproject een investering in de toekomst. MOCS: “Door te investeren in het begrijpen van nieuwe technieken en materialen kunnen wij onze klanten helpen om ook hun grenzen te verleggen.”

“Onze bijdrage ligt in het verleggen van grenzen waarbij we de meest geavanceerde ontwerptechnieken en materialen toepassen. Voor het ontwerpen van de struts en foils hebben we bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een genetisch algoritme om te optimaliseren naar de laagste weerstand bij de gewenste opwaartse druk. We hebben materialen uit de ruimtevaart techniek gebruikt om de romp te construeren. Voor het laten vliegen van de boot hebben we speciale hardware en software ontwikkeld waarbij we de hoogtepositie van de boot in de struts meten en op basis van die meting automatisch bijsturen” aldus MOCS.

MARIN

MARIN, het Maritiem Research Instituut Nederland, is sinds 1932 een onafhankelijke en innovatieve dienstverlener voor de maritieme industrie. De dienstverlening van MARIN is een unieke combinatie van simulaties, modeltesten, ware-grootte metingen  en training. MARIN richt zich hierbij op de scheepsbouw, scheepvaart, offshore-industrie en overheden. De belangrijkste klanten zijn werven en reders, ontwerp- en classificatiebureaus, producenten in de olie- en LNG-industrie en marines, wereldwijd.

Hoofdsponsor van de Solarboat

Sponsor van de nieuwe Solarboat

Sponsor van de nieuwe Solarboat

Wil jij ook meewerken aan duurzame oplossingen?