Heb jij het in je?

Wij zoeken mensen die het leuk vinden om nieuwe technologie te omarmen en ermee te experimenteren.

Beleef ons werk in virtual reality

Ons werk 'beleven' in virtual reality

Iedere dag opnieuw zorgen wij ervoor dat ons energienetwerk in de allerbeste staat verkeert, maar niet iedereen weet hoe machtig mooi ons werk eigenlijk is.  Laat je inspireren door onze 360 graden films.

Beleef hier ons werk!

Word jij onze nieuwe collega?

Luuk in de hoogspanningsmast

Bekijk hier een dag uit het leven van Luuk en zijn collega’s als technicus.

Bekijk hier het filmpje

Waarom kies je voor Liandon?

Liandon is hét kenniscentrum van netwerkbedrijf Alliander. Wij helpen klanten met oplossingen voor hun complexe energievraagstukken. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van intelligente netten, het aansluiten van windparken op zee of het ontwerpen van reinigingsinstallaties voor biogas. Met ons team kunnen we een totaaloplossing bieden: van consultancy tot ontwerp en onderhoud.

Onze recruiter vertelt

Opleidingstraject voor technici

Bij Liandon werk je met complexe hoogspanningscomponenten waar ook nog eens veel spanning op staat. Veiligheid staat dus altijd (!) voorop. Daarom zorgen we dat je de kennis en certificaten op zak hebt om jouw werk te doen.

Wil je ook werken in de hoogspanningstechniek?

Benieuwd naar ons opleidingsprogramma?

De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel, zo ook op het gebied van energie technologie. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat het werk van de Engineer veranderd. Ben jij nieuwsgierig naar hoe Liandon hier invulling aan geeft? Bekijk dan de video hiernaast.